• KRAJSKÉ KOLO OLYMPIÁDY ZO SLOVENSKÉHO JAZYKA A LITERATÚRY

          • V piatok 10.02.2023 sa konalo Krajské kolo Olympiády zo slovenského jazyka a literatúry v priestoroch Hasičskej zborjnice v Rusovciach. Za našu školu sa zúčastnila v kategórii A Diana Janka Kosnáčová. Ďakujeme za účasť. Máme o skúsenosť viac.

          • VALENTÍNSKA POŠTA

          • Milí spolužiaci,

             

            mnohí isto viete, že 14. februára sa oslavuje Deň svätého Valentína, sviatok zamilovaných. Slávi sa už niekoľko desaťročí v rôznych kútoch sveta.

            Na škole sa preto v tento deň uskutoční „Valentínska pošta." Vaše zamilované odkazy, môžete vhadzovať do pripravenej valentínskej schránky na vrátnici školy. Obálka valentínky musí obsahovať meno a triedu príjemcu. Vhadzovať valentínky je možné od 13.02.2023 do 14.02.2023 (len do 10:30). Cez štvrtú vyučovaciu hodinu sa vaše odkazy budú rozdávať. 

             

            DEŇ FARIEB 14.02.2023: valentínsky ladené oblečenie alebo doplnky vo farbách červená a ružová (môže byť aj biela alebo čierna)

             

            S pozdravom

             

             

            žiačky z II.BG triedy

          • 2% Z DANÍ PRE GEODETKLUB

          • GEODETKLUB je organizácia, ktorá finančne i materiálne pomáha našej škole. V uplynulom roku sme zakúpili nábytok do školy, zlepšili sme vybavenie počítačových učební, skrášlili sme interiér školy.

            Aj tento rok môžete poukázať 2% z daní pre GEODETKLUB.

            Viac informácií na:

            https://stav-geo.edupage.org/a/obcianske-zdruzenie-geodetklub?eqa=dGV4dD10ZXh0L3RleHQ0JnN1YnBhZ2U9Mg%3D%3D